bouwt waterdichte oplossingen   

Uitgelicht:

Output management software

Mapping Suite:  
Print Management &
Output Managment software 

Software

Software
Softwarebevers richt zich op producten die voor elk type bedrijf toepasbaar zijn. Wij zijn dus niet speciaal op één specifiek segment georiënteerd. Dit is dan ook te zien aan diversiteit van onze klantenset. Onze klanten bevinden zich in diverse branches zoals onder andere: media, automotive, agenturen, kinderdagverblijven, filtrage industrie, groothandels en winkelketens.

Een voorbeeld van een product suite, die Softwarebevers voert en dat breed toepasbaar is, is Mapping Suite; een platformonafhankelijk productsuite die u in staat stelt de output van uw data compleet te beheren: vanaf de opmaak tot aan het printen, versturen en archiveren van documenten. Dit product is op vele fronten inzetbaar. Denk aan ERP oplossingen zoals ORACLE ®, SAP R/3®, INFOR ERP®, JDE®, etc waarbij er aan de output kant flexibiliteit gewenst is. Maar denk ook aan een printspooler voor Windows of voor Power systemen (IBM i en UNIX). Mapping suite is ook interessant voor het MKB.

Meer informatie vindt u op http://www.mappingsuite.nl

Naast standaard softwareproducten voor PC omgevingen kunt u bij Softwarebevers ook terecht voor de inhoudelijke aspecten van deze producten. Voordat een product verkocht wordt kunt u er van op aan dat dit grondig bestudeerd is en dat er support op gegeven kan worden door onze medewerkers. Dit is een belangrijk aspect voor mensen die begeleiding wensen in hun automatiseringsbeleid, immers waar vindt u vandaag de dag nog deze toegevoegde waarde?