Application Hosting bij Softwarebevers

Maakt u ook gebruik van standaard toepassingen? Heel veel andere bedrijven doen dat ook! Dat is ook logisch gezien de gelijke geaardheid van veel bedrijven alsmede de primaire bedrijfsprocessen van die bedrijven. Of een agent software verkoopt of auto's, het primaire proces is gelijk. En het in eigen beheer ontwikkelen en onderhouden van programmatuur kan erg duur zijn. Daar bovenop komen nog de kosten van de computers en de technisch specialisten!

Hierdoor komt het dat Application Hosting dezer dagen een bekend verschijnsel aan het worden is. En zeker niet ten onrechte! Het houdt namelijk in dat u uw functioneel en technisch beheer uitbesteedt bij een Application Service Provider (ASP). U heeft dan geen eigen ICT-kennis (beheerder) meer nodig en ook de benodigde computerapparatuur staat niet meer bij u in het pand, maar bij de ASP.

Dit biedt natuurlijk financiële voordelen, zeker als u gebruik maakt van een standaard toepassing die binnen uw branche vaker wordt gebruikt en gehost. Immers het technisch en functioneel beheer wordt voor meerdere eindgebruikers nog steeds door één beheerder/programmeur uitgevoerd. U deelt als het ware de kosten met anderen! Hiervoor geldt het principe:

MEER DOEN MET MINDER!

En dat principe geldt voor meerdere aspecten. Hieronder enkele in het oog springende voordelen.

Hardware
De hardware die u nu gebruikt heeft zeer waarschijnlijk een overcapaciteit. Dit heeft te maken met een flexibele inzet van de hardware (piekbelasting) en een bepaalde reserve voor de toekomst. Hierbij komt nog dat collegae van u ook hun 'eigen' hardware hebben, met dezelfde overcapaciteit! De opgestelde hardware bij een ASP (Application Service Provider) is een veelvoud van wat u nu gebruikt. Regel is: hoe groter de computercapaciteit, hoe lager de prijs per gebruiker. En van dat prijsverschil profiteert u! U kunt voor zowel de IBM Power systemen (IBM i) als Windows Server omgevingen bij ons terecht.

Moderne technologie en kennis
Een ASP zal investeren in kennis en moderne technologie. Voor een ASP is dat een must. Voor u als eindgebruiker is dat onnodige overhead. Het is immers niet uw 'core business'!

Softwarebevers heeft deze service voor haar klanten beschikbaar! Natuurlijk beschikken wij over voldoende kennis en computercapaciteit om ook uw applicatie in ons bestand op te nemen. Maar Softwarebevers heeft meer gedaan om het voor u aantrekkelijk te maken. Wij beschikken over unieke partners die mogelijkheden creëren voor "rond de klok" continuïteitsgaranties en/of elektronische documenten verwerking en opslag.

Hiermee bewijst Softwarebevers eens te meer haar klanten centraal te stellen en alles te doen om haar relaties tevreden te stellen. Zo worden langdurige klant- leverancier relaties gebouwd en behouden. En... dat is in ons beider voordeel!