bouwt waterdichte oplossingen   

Brands

Brands

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Syncsort
Tele2 
Veeam
Veritas
VM-Ware

Uitgelicht:

Quick EDD High Availability

Quick EDD HA:  
High Availability software
For IBM Power i  

Lenovo Blade & Flex Systems

Server consolidatie
Het consolideren van werkbelasting naar minder platformen kan helpen om uw bestaande IT infrastructuur te vereenvoudigen en te optimaliseren, inclusief servers, databases, applicaties, netwerken en systeembeheerprocessen.
 

Lenovo / IBM BladeCenter ondersteunt een diversiteit aan processor- technologieën en besturingssystemen om het gebuikers mogelijk te maken een diversiteit aan workload te kunnen draaien in één enkele architectuur. Hiermee wordt de complexiteit verlaagd, systeembeeheer verbeterd en de flexibileit verhoogd terwijl de totale beheerskosten omlaag worden gedrongen.

Softwarebevers is IBM Business Partner en leverancier / reseller van Lenovo / IBM BladeCenter. Wij brengen ons aanbod uit gebaseerd op uw wensen, haalbaarheid en budget. Daarbij geven wij op basis van onze ervaring een gedegen advies en bieden installatie en implementatie services.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het operationele beheer van uw Lenovo /IBM BladeCenter. Dus wilt u een IBM BladeCenter kopen? Neem dan contact met ons op!