bouwt waterdichte oplossingen   

Brands

Brands

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Qsl Northern Europe
Tele2 
Veritas
VM-Ware

Uitgelicht:

Output management software

Mapping Suite:  
Print Management &
Output Managment software 

Storage

Storage oplossingen
We zien de laatste tijd een stijgende lijn in de vraag naar opslagcapaciteit voor data. Dit komt mede omdat men het consolideren van systemen heeft ondekt in de vorm van virtualisatie en Blade omgevingen. Hierdoor onstaat er een behoefte voor het centraal opslaan en beheren van de data . Deze trend kunnen wij invullen met de producten uit het IBM en Lenovo Storage portfolio. Het opslaan van de data in een SAN of als NAS zijn oplossingen om uw data centraal op 1 plek te beheren. Hierbij is een diversiteit aan mogelijkheden die u in staat stellen uw datastromen te beheren.

Wilt u “bare metal” performance? Dan raden wij u de IBM/ Lenovo Storwize V7000 aan: geen poespas maar snelheid. Deze is eenvoudig op te waarderen naar een storage systeem met intelligente technologische snufjes zoal Easy Tier, Flash Copy functionaliteit en mirroring.

Storwize als SAN: Vaak is de snelheid van een systeem een bottleneck. Dit ligt dan vaak aan de zoek-tijd en doorvoerlimiet van de harde schijven. Een veel toegepaste oplossing hiervoor is om zoveel mogelijk disken in te zetten omdat meer disk armen snellere zoekresultaten opleveren en omdat er dan meer bandbreedte benut wordt. Met de Easy Tier functie in de Storwize kunt u zich de aanschaf van een hoop harde schijven besparen. Door gebruik te maken van Solid State Drives in combinatie met een pool SAS drives creëert de Storwize voor u één geautomatiseerde storage pool waarbij de meeste geraadpleegde data altijd op de snelste schijven komt te staan. Omdat de doorvoersnelheid van een SSD vele malen sneller is dan die van een mechanische disk kunt u zich voorstellen dat dit voordelen met zich mee brengt: U heeft immers minder schijven nodig en u heeft een sneller resultaat. Uiteraard kan de Storwize door middel van de meest geavanceerde technologie geconnecteerd worden; van 8/16 Gb fiber Channel en 10Gb iSCSI.

Softwarebevers is IBM /Lenovo Business Partner en leverancier / reseller van het IBM/ Lenovo Storage portfolio. Wij leveren hierbij diensten zoals installatie en implementatie services en u kunt bij ons terecht voor het operationele beheer van uw Storage omgeving.