bouwt waterdichte oplossingen   

Brands

Brands

Uitgelicht:

Quick EDD High Availability

Quick EDD HA:  
High Availability software
For IBM Power i  

Servers & Storage

Lenovo System x / IBM System x
Kies voor betrouwbaarheid met Lenovo x server (voorheen IBM x Servers). De x staat voor Cross Architecture. Bewezen betrouwbare technologie uit de IBM High End en Midrange serverlijn worden in de entry level servers doorgeïnnoveerd.

Stabiliteit is een must
Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat de gevolgen/ kosten  zijn van het instabiel functioneren van uw server? Waarschijnlijk wel. U weet dus dat stabiliteit een belangrijke factor is en dat dit kostentechnisch in uw voordeel kan werken.  IBM denkt met u mee. Innovatieve technologieën zoals Chipkill memory waarbij er een soort RAID technologie op geheugen niveau wordt toegepast om zo uw draaiende applicaties nog beter in de lucht te houden. Denk aan Cache batterijen die het mogelijk maken om tijdens een onverwachte uitval toch nog de laatste datawijzigingen weg te schrijven…. Remote System Management modules maken het mogelijk om op afstand de hardwarestatus van uw server te bekijken, in de BIOS te kijken en deze te beheren. 

U wilt een Lenovo / IBM x server kopen? Informeer rustig eens bij ons en u zult zien dat u voor veel technologie relatief weinig hoeft uit te geven.

Softwarebevers is IBM Business Partner en leverancier / reseller van Lenovo / IBM x Servers.  Wij brengen ons aanbod uit gebaseerd op uw wensen, haalbaarheid en budget. Daarbij geven wij op basis van onze ervaring een gedegen advies. Ook bieden wij installatie en implementatie services en uiteraard kunt u bij ons terecht voor het operationele beheer van uw ICT omgeving.