bouwt waterdichte oplossingen   

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Qsl Northern Europe
Tele2 
Veritas
VM-Ware

Uitgelicht:

Output management software

Mapping Suite:  
Print Management &
Output Managment software 

Mapping output management software

Mapping Suite
Mapping Suite is een modulaire softwareoplossing voor het omzetten van (onder andere) iSeries (AS/400) spoolfiles naar kwaliteitsafdrukken, PDF’s, emails en faxen m.b.v. zelfgemaakte layouts. Zonder ingrepen in de programmatuur. U kunt zelfs uw documenten volwaardig archiveren. Tevens kunt u uw output automatisch archiveren en rapporten uitdraaien. Dankzij Mapping houdt u het papiergebruik in uw bedrijf onder controle, vindt u uw documenten snel terug en bent u in staat de efficiëntie, de productiviteit en de professionele uitstraling van uw organisatie te verhogen. De Mapping Suite bestaat uit verschillende modules die samen een volledige oplossing vormen. U kunt dus met een beperkt budget beginnen.

Met Mapping Suite kunt u zonder programmeren spoolfiles omzetten, rechtstreeks vanuit uw IBM i applicaties. Indien u reeds gewend bent aan de Windows-omgeving, zult u het gebruik van het product als zeer intuïtief ervaren en bent u productief met een minimum aan training. Het maakt gebruik van standaard PC-printers en standaard mailsoftware zoals Lotus Notes en Microsoft Outlook. Het draait native op uw Power system, dus geen security- en/of beheer-issues.

Tevens kunt u uw output automatisch archiveren en rapporten uitdraaien. Dankzij Mapping houdt u het papiergebruik in uw bedrijf onder controle, vindt u uw documenten snel terug en bent u in staat de efficiëntie, de productiviteit en de professionele uitstraling van uw organisatie te verhogen.

De Mapping Suite bestaat uit verschillende modules die samen een volledige oplossing vormen. U kunt dus met een beperkt budget beginnen.

Mapping
Mapping is het hart van de oplossing. Het is de motor voor het beheer en verwerken van de spoolfiles en voor het samenstellen van de gewenste output. Tal van acties kunnen van hieruit worden gedefinieerd. Via een gedetailleerde parametrisatie (per gebruiker, per referentie, per type job, ...) heeft men de complete controle over het afgedrukte en/of elektronische resultaat.

Met Mapping kunt u:

  • Spools verdelen over verschillende printers
  • ASCII pagina's verwerken
  • Achtergronden en fonts doorsturen
  • Links maken met gegeven

Mapdraw
Mapdraw is de grafische module van Mapping. Met deze PC-applicatie creëert u de pagina-achtergronden en bepaalt u de lay-outs van uw afgedrukte documenten. M.b.v. logica (condities) kunt delen van uw spoolfile weglaten. U kunt het tevens gebruiken voor de grafische creatie van het geheel van uw bedrijfsdocumenten zonder beroep te doen op een andere toepassing.

Met Mapdraw kunt u:

  • Automatisch tabellen genereren
  • Windows fonts en kleuren gebruiken
  • Barcodes toevoegen
  • Grafische elementen toevoegen
  • Links maken met gegevens

Mapsend
Dankzij deze module wordt de functionaliteit uitgebreid met de mogelijkheid om spoolfiles per e-mail te versturen, rechtstreeks uit uw IBM Power systeem.

Mapcom
Mapcom maakt uw spoolfiles toegankelijk voor iedereen. U kunt de module ook gebruiken om spoolfiles per e-mail of fax door te sturen naar personen waarvan de gegevens opgeroepen kunnen worden uit de initiële spoolfile, een externe database of een persoonlijk adresboek. Deze module werkt perfect samen met belangrijke communicatietools zoals Outlook, Exchange en Lotus Notes.

Mapout
Met Mapout kunt u alle spools archiveren, indexeren en later oproepen en visualiseren. Op deze wijze kunt u uw spools onafgedrukt ordenen en als elektronische documenten gebruiken, zelfs indien het doel niet noodzakelijk het afdrukken is. U kunt deze spools automatisch doorsturen naar een netwerk of PC printer, naar een bestand of naar een IP adres. De module geeft u de mogelijkheid een volledige spool te archiveren op verschillende externe dragers zoals een CD-Rom, een optische schijf of een harde schijf.

Mapweb
Mapweb maakt het mogelijk via een webbrowser toegang te krijgen tot de gearchiveerde en geïndexeerde spoolfiles. Alle gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid om opgeslagen informatie te consulteren, zonder dat er hiervoor specifieke software op alle PC's geïnstalleerd moet worden. Een veilige en snelle zoekmethode.

Mapreport
Hiermee kunt u spoolfiles genereren uit diverse (externe) bronnen zoals XML files, CSV's en/of databases. Zonder programmeren kunt u diverse overzichten generen met de spoolfile als output.

Mapoffice
MailingTool: creëert (grote) geautomatiseerde gepersonaliseerde documenten.

Uitgebreidere informatie vindt u op onze Mapping Suite Website