SMSP

Softwarebevers heeft service hoog in het vaandel staan. Zo stonden wij bijvoorbeeld paraat bij de wisseling van het millennium en bieden wij onze relaties diverse standaard of op maat gesneden servicepakketten aan. Ook maken wij voor bedrijven uitgebreide automatiseringsvoorstellen gebaseerd op de nieuwste technische mogelijkheden.

Hoeveel is uw netwerk u waard?

Het antwoord op deze vraag is simpel………. Heel veel, immers valt of staat de bedrijfsvoering bij het functioneren van het netwerk. Het is dus zaak dit goed te onderhouden.  Dit statement is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Tijdens een klanten-tevredenheidsonderzoek, bleek dat er bij veel van onze relaties de behoefte bestaat om periodiek een systeem- en netwerkonderzoek te laten uitvoeren.

Om aan de vraag van deze relaties te voldoen hebben wij de volgende service voor u ontwikkeld: het System Management Support Program, dit is dé APK keuring voor uw netwerk. Door regelmatige controle van dit belangrijke bedrijfsonderdeel, kunnen eventuele problemen in een vroeg stadium worden ontdekt en kan er, indien er problemen aanwezig zijn, tijdig worden ingegrepen. Hét bewijs dat Softwarebevers met haar relaties meedenkt!

Wat het System Management Support Program inhoudt:
Kort gezegd ontvangt u twee keer per jaar een bezoek dat ongeveer 4 uur in beslag zal nemen. Tijdens dit bezoek zal uw netwerk doorgelicht en geoptimaliseerd worden onder andere op het gebied van schijfruimte, geheugencapaciteit en snelheid. Tevens zullen uw besturingssystemen opgeschoond worden.

Het Systems Management Support Program bevat de volgende werkzaamheden:

  •     Controleren van de schijfruimte op de PC Server(s) en de IBM i Power systems
  •     Controleren van de geheugencapaciteit op de PC Server(s) en de IBM i Power systems
  •     Controleren van de back-up procedure(s).
  •     Controleren en eventueel opschonen van het besturingssysteem op de PC Server(s) en de IBM i Power systems
  •     Controleren van de standaard applicaties op de PC Server(s)


Indien ook ú uw netwerk wilt laten onderhouden, neem dan contact met Softwarebevers op. Wij zullen, als geautoriseerd IBM Business Partner, er zorg voor dragen dat uw netwerk in topconditie blijft.