bouwt waterdichte oplossingen   

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Precisely 
Veeam
Veritas
VM-Ware

Uitgelicht:

Quick EDD High Availability

Quick EDD HA:  
High Availability software
For IBM Power i  

IBM Power / IBM i Software

High Availability Software
High Availability software voor IBM Power systemen: Quick-EDD / HA. Quick-EDD/HA dekt alle behoeften als het gaat om het beschikbaar houden van uw IBM Power System voor IBM i. Door middel van journal technologie repliceert het product, in real-time alle database updates en alle objectveranderingen die op het productiesysteem gemaakt zijn, naar een Power System voor IBM i op afstand. Meer

Outputmanagement Mapping Suite
Mapping Suite is een modulaire oplossing die is ontwikkeld om hoge kwaliteitsafdrukken te genereren, rechtstreeks vanuit uw IBM i applicaties, gebruik makend van standaard PC-printers. 

Software maintenance  
Om verzekerd te zijn van de nieuwste software zonder hiervoor het volledige bedrag te hoeven betalen kunt u bij Softwarebevers ook software maintenance aanschaffen. U betaalt dan een bedrag voor bijvoorbeeld 3 jaar en zodoende bent u verzekerd van de nieuwste IBM i OS versie en IBM support.

Gumbo software
Spool-a-Matic (Conversie van Spool files naar PDF, RTF, HTML en text)
Download evaluatieversie

Spool Mail (Automatisch e-mailen van geconverteerde Spooled files als PDF, RTF, HTML en text)
Download evaluatieversie

Maatwerk
Softwarebevers beschikt over een team van uitmuntende analist/ programmeurs, beheerders en projectmanagers. Maatwerk is voor Softwarebevers dan ook geen enkel probleem. Zo ontwikkelde Softwarebevers voor één van de grootste muziekuitgeverijen van Nederland een royalty pakket, productieprocessen voor een CD fabrikant, het productieproces van een knipselbureau, diverse conversie projecten van CISC naar RISC en zijn onze programmeurs bezig met ingewikkelde productie projecten voor één van de grootste multinationals in Europa uit de automotive branche. Uiteraard stellen wij,  als u maatwerk wenst, ook voor u programmeurs beschikbaar. informeer direct: 0294 430063.

Agenturen software
Als agent voor producten van één of meerdere fabrieken/ firma's is het noodzakelijk om snel en accuraat te werken. Zeker gezien de nauwe relatie die in uw branche bestaat tussen omzet en provisie. Als bemiddelaar tussen klant en firma dient u op ieder moment te beschikken over de juiste gegevens. Een betrouwbare informatiebron, in combinatie met een efficiënte werkwijze, is hierbij onmisbaar.

Concreet automatiseert u met Agenturen /400 uw essentiële bedrijfs­processen. Door een eenvoudige en overzichtelijk manier om uw administratie(s) te verwerken bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u dan weer besteden aan andere zaken die van belang zijn voor uw bedrijf.  Brochure

IBM i OS voor Power
IBM i OS voor Power is het meest stabiele, veilige en meest betrouwbare besturingssysteem dat er voor het middensegment op de markt is. Schaalbare architectuur, virus resistent, met een bewezen reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en de zeer lage beheerskosten.

IBM i bevat standaard een combinatie van een relationele database, security, web services, netwerk- en storagemanagement mogelijkheden, waardoor het uitrollen van applicaties vele malen sneller gaat en eenvoudiger te beheren is met minder personeel. Virtualisatie en workload management zijn ook geïntegreerd in i zodat u in staat bent meerdere applicaties en componenten op hetzelfde systeem te draaien, zodat u uw systeem bronnen beter gebruikt. Hiermee benut u optimaal uw IT investering.