Windows installatie 


Als Microsoft Partner bieden wij installatie en implementatie services op het gebied van: Windows client PC’s, Microsoft Windows server, Windows Small Business server, Exchange server, SQL server, Office (Word, Excel, Outlook , PowerPoint, Access) en Terminal Server; Remote Desktop Protocol (RDP).

Samen met u bekijken en inventariseren wij van tijd tot tijd welke licentievorm het beste bij uw wensen past. Bijvoorbeeld: wanneer OEM licenties de beste keuze zijn versus Open License of Open Value contracten. Wij kijken dus zowel naar budget gerelateerde wensen, software en licentiebeheer alsook naar services en support.

Naast onze kennis van de Microsoft software kunnen wij ook bij de gewenste software de juiste hardware aanbieden gebaseerd op uw wensen en budget.

Wij zijn leverancier/ reseller en partner van PCs, laptops en Workstation voor de merken Lenovo, HP en Dell en op server en storage gebied van IBM en HP. Wij zijn niet beperkt tot het leveren en installeren van Windows PCs en servers. Softwarebevers kijkt waar wenselijk ook naar andere zaken zoals netwerk en security (Cisco, NOD32). Bovendien bieden wij naast onze PC / server installatie diensten ook systeembeheer en support services.

Ons werkgebied
Vanuit Weesp leveren wij vanzelfsprekend onze diensten in de regio: Weesp, Amsterdam, Amstelveen, de provincie Flevoland (Almere, Lelystad) en de regio het Gooi (Muiden, Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum). Ook werken wij landelijk voor diverse bedrijven.