Netwerk & Internet

Het woord netwerk behelst meer dan alleen de interne bedrading en netwerkcomponenten van een kantoor. Vandaag de dag worden hier zaken bij betrokken zoals glas of internetverbindingen om koppelingen tussen diverse vestigingen te creëren of om een netwerkconnectie mogelijk te maken voor medewerkers buiten de deur. 

Deze zaken vereisen de hoogste beveiliging van uw netwerk. Met de inzet van een diversiteit aan klasse A producten kunnen wij bedrijven van 5 tot 1000+ medewerkers voorzien van de juiste beveiligingsapparatuur en advies op dit gebied.

Softwarebevers heeft de kennis en middelen in huis om u te voorzien van advies en volledig te ondersteunen bij netwerkmigraties en -upgrades. Omdat wij Cisco Partner zijn kunt u profiteren van aantrekkelijk geprijsde Cisco netwerkcomponenten (switches, routers, firewalls (ASA), Wireless Access Points, etc.) . 

Ook voor het doorlichten van uw netwerk en het controleren van de componenten die belangrijk zijn voor een goed functioneren, kunt u bij ons terecht. Dit kan onder andere middels ons System Management Support Program: afhankelijk van de behoefte en grootte van het bedrijf komen wij een aantal keer per jaar langs om uw omgeving eens goed te bekijken. Naar aanleiding van dit onderzoek worden de constateringen gerapporteerd en wordt er indien nodig advies uitgebracht. Acute zaken worden ter plekke opgelost zoals bijvoorbeeld: installatie van de laatste Service Packs en anti-virus updates etc. Dit doen wij niet alleen op netwerk niveau maar ook voor uw Windows servers of Power Systems voor IBM i. Het volledige netwerk wordt in kaart gebracht. Een goed overzichtelijk netwerk is het halve werk.