Systeembeheer


U kunt voor al uw beheer-technische vragen omtrent uw IBM Power voor I/OS (AS400, iSeries, System i) bij ons terecht. Softwarebevers stelt hoge eisen aan haar producten en diensten. Een gemotiveerd en professioneel team biedt u op deskundige wijze oplossingen voor uw beheers-vraagstukken. Om u de meest recente ontwikkelingen op hard-, softwaregebied en beheer blijvend te kunnen bieden, worden onze engineers regelmatig bijgeschoold.

 

Services en Support
De service van Softwarebevers houdt niet op bij de implementatie van hard- en software alleen. Ook hierna kunt u bij Softwarebevers terecht met al uw vragen en problemen. Softwarebevers gaat de uitdaging aan en lost ze voor u op. Softwarebevers kan ook uw ICT omgeving voor u (geautomatiseerd) monitoren en beheren. Hiertoe heeft zij het Softwarebevers Technology Support Center in het leven geroepen. Van hieruit beheert Softwarebevers meerdere van haar klanten. Softwarebevers levert haar remote beheer diensten en ASP oplossingen vanuit Weesp.

 

Remote beheer
Met behulp van Monitoring tools beheert Softwarebevers uw complete ICT infrastructuur volledig platform onafhankelijk! Dit kan op vaste- of huurbasis en op verschillende service niveaus. Wij zijn in staat uw systemen 24 uur per dag te controleren en pro actief te constateren of er software- of hardwarematige storingen zullen gaan plaats vinden.

 

ASP Diensten
Softwarebevers acteert als Application Service Provider. Wij stellen (uw) toepassingen via een beveiligde verbinding beschikbaar op systemen die u per periode kunt huren. U heeft dan geen eigen hardware meer nodig en hoeft die dus ook niet meer te beheren. Dat scheelt u in de beheerskosten. Ook kunt u deze diensten afnemen als u bijvoorbeeld capaciteit nodig heeft voor het ontwikkelen van applicaties op een IBM Power i systeem. 


Detachering 
Behoefte aan expertise, personeelstekort of ziekte zijn al drie redenen waarom een bedrijf zou kunnen kiezen voor het inhuren van de specialisten van Softwarebevers. Bij Softwarebevers kunt u terecht voor het inhuren van personeel met kennis van zaken uit de volgende categorie├źn: programmeurs / analisten RPG. Onze programmeurs beschikken over een uitgebreide kennis van onder andere ILE/RPG, COBOL en RPG-II-III-IV. Aangezien onze medewerkers zich continu laten scholen is er altijd kennis in huis van de laatste programmatuur.