bouwt waterdichte oplossingen   

Software voor IBM i (AS/400)

High Availability Software
High Availability software voor IBM Power systemen (AS/400): Quick-EDD / HA. Quick-EDD/HA is het product als het gaat om het beschikbaar houden van uw IBM Power Systems voor IBM i. Door middel van journal technologie repliceert het product, in real-time alle database updates en alle objectveranderingen die op het productiesysteem gemaakt zijn, naar een Power System voor IBM i op afstand. Meer

Software maintenance  
Om verzekerd te zijn van de nieuwste software zonder hiervoor het volledige bedrag te hoeven betalen kunt u bij Softwarebevers ook software maintenance aanschaffen. U betaalt dan een bedrag voor bijvoorbeeld 3 jaar en zodoende bent u verzekerd van de nieuwste IBM i OS versie en IBM support.

Gumbo software
Spool-a-Matic (Conversie van Spool files naar PDF, RTF, HTML en text)
Download evaluatieversie

Spool Mail (Automatisch e-mailen van geconverteerde Spooled files als PDF, RTF, HTML en text)
Download evaluatieversie

Maatwerk
Softwarebevers beschikt over een team van uitmuntende analist/ programmeurs, beheerders en projectmanagers. Maatwerk is voor Softwarebevers dan ook geen enkel probleem. Zo ontwikkelde Softwarebevers voor één van de grootste muziekuitgeverijen van Nederland een royalty pakket, productieprocessen voor een CD fabrikant, het productieproces van een knipselbureau, diverse conversie projecten van CISC naar RISC en zijn onze programmeurs bezig met ingewikkelde productie projecten voor één van de grootste multinationals in Europa uit de automotive branche. Uiteraard stellen wij,  als u maatwerk wenst, ook voor u programmeurs beschikbaar. informeer direct: 0294 430063.

Agenturen software
Als agent voor producten van één of meerdere fabrieken/ firma's is het noodzakelijk om snel en accuraat te werken. Zeker gezien de nauwe relatie die in uw branche bestaat tussen omzet en provisie. Als bemiddelaar tussen klant en firma dient u op ieder moment te beschikken over de juiste gegevens. Een betrouwbare informatiebron, in combinatie met een efficiënte werkwijze, is hierbij onmisbaar.

Concreet automatiseert u met Agenturen /400 uw essentiële bedrijfs­processen. Door een eenvoudige en overzichtelijk manier om uw administratie(s) te verwerken bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u dan weer besteden aan andere zaken die van belang zijn voor uw bedrijf.  Brochure