High Availability Software voor IBM Power / System i -  Veiligheid en continuÏteit  


Assure Quick-EDD/HA software is alles wat u nodig heeft als het gaat om het beschikbaar houden van uw IBM System i. 
Door middel van journal technologie repliceert het product, in real-time, alle database en objectveranderingen die op het productiesysteem gemaakt zijn naar een ander IBM Power systeem (System i , AS/400). 

Met Assure Quick-EDD/HA kunt u dynamisch monitoren tussen bron- en doelsystemen om, indien nodig, de waarschuwingsprocedures of switch van applicaties en gebruikers, te dirigeren naar het back-up systeem. Quick-EDD/HA


Quick EDD HA Quick-EDD-Replication
 
Het creëren van een journal op het doelsysteem is niet verplicht: als er geen journal is zal deze synchronisatietool, die uniek is in zijn soort, de wederopbouw van de bron overnemen tijdens het terugschakelen naar het productiesysteem: Systeem-recources worden dus gespaard. Deze stap kan worden uitgevoerd terwijl het werk doorgaat. 
Door de ongeëvenaarde performance van Quick-EDD/HA en het zeer lage machineverbruik kunt u zelfs een “crossed back-up” realiseren. 

Middels meer verfijnde instellingen kunt u kiezen of u de volledige database en alle objecten wilt repliceren of slechts een deel ervan; daardoor kunt u oplossingen implementeren met backups naar meerdere machines (3 of meer…) 

Quick-EDD/HA bevat Quick-EDD/DR 

  • Eenvoudig en efficiënt: Snelle en eenvoudige installatie, parameterinstellingen en training 
  • Eenvoudig in gebruik 
  • Geoptimaliseerde switch 
  • Zeer lage CPU en bandbreedte verbruik


    Backup en recovery diensten en uitwijk services voor IBM Power i

    Wij bieden bedrijven een uitwijkdienst om bij calamiteiten uit te kunnen wijken naar Power i (AS/400) machines die wij beschikbaar stellen voor dit doel. Men draagt zelf zorg voor systeem backups en bij uitwijk restoren wij deze data naar het beschikbaar gestelde systeem. Vervolgens kunt u voor een bepaalde periode met uw key users verder werken op het uitwijksysteem. Het is ook mogelijk om de data van uw Power for i systeem te repliceren naar Softwarebevers om deze zodoende buiten uw pand veilig te stellen. Dit kan ook in combinatie met een uitwjik service. Neem bij interesse contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..