bouwt waterdichte oplossingen   

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Precisely 
Veeam
Veritas
VM-Ware

IBM Business Partner Power Storage

High Availability

High Availability Software voor IBM Power / System i
Veiligheid En ContinuÏteit voor uw informatie systeem

Quick-EDD/HA software is alles wat u nodig heeft als het gaat om het beschikbaar houden van uw IBM System i. Door middel van journal technologie repliceert het product, in real-time alle database en objectveranderingen die op het productiesysteem gemaakt zijn, naar een ander IBM Power systeem
(System i , AS/400).

Met Quick-EDD/HA kunt u dynamisch monitoren tussen  bron- en doelsystemen om, indien nodig, de waarschuwingsprocedures of switch van applicaties en gebruikers, te dirigeren naar het back-up systeem.

Quick Edd HA

Quick-Edd-Replication

Het creëren van een journal op het doelsysteem is niet verplicht: als er geen journal is zal deze synchronisatietool, die uniek is in zijn soort, de wederopbouw van de bron overnemen tijdens het teruggaan naar het productiesysteem: Systeembronnen worden dus gespaard. Deze terugstap kan worden uitgevoerd terwijl het werk doorgaat.

Door de ongeëvenaarde performance van Quick-EDD/HA en het zeer lage machineverbruik kunt u zelfs een “crossed back-up” realiseren. Middels meer verfijnde instellingen kunt u kiezen of u de volledige database en alle objecten wilt repliceren of slechts een deel ervan; daardoor kunt u oplossingen implementeren met backups naar meerdere machines (3 of meer…)

Quick-EDD/HA bevat Quick-EDD/DR
Eenvoudig en efficiënt:

  • Snelle en eenvoudige installatie, parameterinstellingen en training
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geoptimaliseerde switch
  • Zeer lage CPU en bandbreedte verbruik