Power voor IBM i (AS/400) 


U wilt zich kunnen concentreren op uw zaken en deze doorontwikkelen. Hiervoor heeft u een systeem nodig die in de basis is ontwikkeld om veilig en stabiel te draaien. De IBM Power voor IBM i is zo’n machine. De IBM Power leent zich perfect als motor voor (groot)handelsondernemingen, gemeenten, logistiek, industrie, zorginstellingen, verzekeringsinstellingen, bedrijven in automotivebranche, etc.

De IBM Power systemen lopen voorop in virtualisatie en kunnen zowel voor IBM i als AIX en Linux worden in gezet. Door de, in het IBM i besturingssysteem, geïntegreerde DB2 database leent het systeem zich fantastisch als stabiele databaseserver voor webservers en zijn er legio tools op de markt om grafisch naar IBM i applicaties te koppelen. 

Processorkracht, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn zaken die ondernemingen vandaag de dag nodig hebben voor het beheer van hun geavanceerde applicaties. De IBM Power System voor IBM i is de uitkomst! Als Business Partner van IBM voor de Power Systems voor IBM i, kan Softwarebevers uw bedrijf adviseren welk model voor u het meest geschikt is. Ook voor bijbehorende producten is Softwarebevers uw leverancier. Wij geven u niet alleen een gedegen advies, ook kunnen onze medewerkers uw machine installeren, configureren en onderhouden zodat deze optimaal functioneert en blijft functioneren. Ook voor IBM onderhoudscontracten op IBM Power Systemen kunt bij ons terecht. 

Ontworpen voor open applicatie ontwikkeling. 
IBM i (AS/400) biedt ondersteuning aan open applicatietalen zoals C, RPG, COBOL en C++, gecombineerd met open applicatie opties als Java, PHP, EGL en Ruby kunnen applicaties gemoderniseerd worden en ontsloten worden naar het web en mobiele applicaties. 


U wilt een IBM Power systeem kopen maar het liefst gespreid betalen? Wij kunnen voor u bemiddelen voor zeer aantrekkelijke IBM financieringstarieven!

Power-system-server